معرفی رایگان روستا راهکار مدیریت روستا

دنبال ایجاد طرح های تعاونی واقعی باشیم نه پوشالی

25 مرداد 1403

پلدخترنیوز _ فرماندار پلدختر در نشست هم‌اندیشی با دهیاران شهرستان گفت: باید دنبال ایجاد طرح های تعاونی روستایی واقعی باشیم نه پروژه هایی که پوشالی و پوچ هستند.

به گزارش پایگاه خبری پلدخترنیوز ؛ احسان علی پوری صبح روز دوشنبه بیست و دوم مرداد ماه جاری در جلسه ی هم اندیشی با دهیاران بخش های مرکزی و بالاگریوه پلدختر اظهار داشت:روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید به فکر توسعه بیشتر باشند.

وی با اشاره به اینکه توسعه ی روستا تنها آسفالت و جدول نیست افزود : متأسفانه در روستاهایی که باید کار تولیدی صورت بگیرد مصرف کننده هستند و پلدختر ظرفیت دامپروری و کشاورزی بالایی دارد بطوریکه ۵۷ هکتار زمین کشاورزی در شهرستان وجود داشته و بطور معمول هر نفر یک هکتار زمین مناسب کشاورزی می تواند داشته باشد.

فرماندار پلدختر با تاکید بر اینکه باید بدنبال این باشیم که تفکر قومیتی و قبیله ای را در مدیریت دهیاری دخالت ندهیم ؛ عنوان کرد: بایستی نگاه قومیتی در مدیریت را کنار بگذاریم و دهیاران با کمک بخشداران بدنبال ایجاد صنایع تبدیلی و کار درآمد زا در سطح روستا باشند.

وی با اشاره به اینکه تعداد افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد آن هم در سنین پایین در شهرستان پلدختر بسیار بالاست که نشان دهنده بیکار بودن جمعیت این مناطق می باشد بیان کرد:طرح هادی روستاها بایستی بازنگری شده و بنیاد مسکن نیز ملزم می باشد با کمک دهیاری شرایط مناسب برای افرادی که قصد تشکیل خانواده و ساخت مسکن دارند فراهم شود.

احسان علی پوری با تاکید بر اینکه باید کمک کنیم روستاهایی که فاقد دهیاری هستند صاحب دهیاری شوند گفت : حدود ۱۶۰ تا ۱۵۰ دهیاری در سطح شهرستان باید ایجاد شود و چند روستا مانند روستاهای مورانی و ولی عصر قابلیت شهر شدن را دارند که در حال بررسی و پیگیری آن هستیم .

فرماندار پلدختر با اشاره به اینکه روستای تازه آباد با وجود داشتن اعتبار مالی خارج از طرح می باشد که بایستی در اسرع وقت به طرح هادی اضافه شود تصریح کرد:دهیارانی که در سطح شهرستان حضور ندارند بایستی مدیریت شوند و چنانچه تمایل به همکاری دارند باید حضور میدانی در منطقه داشته باشند و در غیر اینصورت تعیین تکلیف شوند .

وی با اشاره به اینکه بایستی دنبال طرح های تعاونی واقعی در روستاها باشیم نه طرح های پوشالی و پوچ خاطرنشان کرد: کمک به ماندگاری جمعیت فعلی روستا و همچنین مهاجرت معکوس ، توسعه‌ی فضای سبز و ایجاد مشاغل خانگی باید اولویت باشد .

احسان علی پوری با اشاره به اینکه برای توسعه و پیشرفت پروژه شیلات جنوب بدنبال جذب سرمایه گذار هستیم تا مشکل آن مرتفع شود گفت : صنایع کلانی در سطح شهرستان نداریم تا بودجه ی مخصوص برای سرانه ی اجتماعی و فرهنگی در نظر بگیرند.

  • 25 مرداد 1403
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |


پشتیبانی و فروش

تلفن واحد پشتیبانی و فروش: 7000 15 35 011  داخلی 3 
همراه (مدیر فروش) : 2208 666 0911   

آدرس

مازندران بابل چهار راه نواب صفوی روبروی اشرفی 16 جنب گل و بلبل
تلفن و فکس: 7000 15 35 011