وزیر کار و رفاه اجتماعی گفت: آئیننامهها بهنحوی اصلاح خواهد شد که بخشهای تولیدی و اشتغالزا که در حوزههای صنعتی و روستایی همپوشانی دارند، بدون محدودیت اداری فوراً به بهرهبرداری عملیاتی برسند.
جلسه هماهنگی و همفکری با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور روز گذشته با حضور علی ربیعی و معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بههمراه مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و معاون و جمعی کارآفرینان در محل وزارتخانه برگزار شد.
براساس این گزارش، محوریت این جلسه استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوه شهرکها و نواحی صنعتی کل کشور در جهت تسریع و توسعه اشتغال پایدار بهویژه اشتغال پایدار روستایی بود. در این جلسه مصوبات چهارگانه گسترش بخش اشتغال صنعت و اشتغال روستایی به تصویب رسید.
استفاده بیشتر از توانمندی “صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک”، بهمنظور بررسی ضمانت طرحهای مشمول دریافت تسهیلات از محل منابع اختصاصیافته در برنامه اشتغال فراگیر در راستای قانون حمایت از توسعه اشتغال روستایی و عشایری یکی از این مصوبات بود.
همچنین استفاده عملیاتی از ظرفیتها و برنامههای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در راستای طرح کارورزی و مهارتآموزی نیروی کار، با سهولت بیشتری در شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر و نواحی روستایی بخشهایی از رشتههای پرکشش اشتغال در حوزه صنعت آموزش داده خواهند شد، به تصویب رسید.
طرحهای سرمایهگذاری ملی بخش روستایی را صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی بهصورت رستهای در سطح ملی بررسی کرده به کمیته فنی ملی معرفی و در صورت تأیید برای پرداخت تسهیلات به بانکها اعلام خواهند شد.
طراحی و ارائه برنامههای راهبردی بهمنظور آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت دریافت پیشنهادات رستههای جدید برای دریافت تسهیلات از محل اشتغال فراگیر ملی و روستایی در راستای عملیاتی شدن پیشنهادات در شرکت شهرکهای صنعتی و صنایع کوچک ایران مصوبه دیگر این نشست بود.
علی ربیعی در حاشیه این جلسه، گفت: آخرین تحلیلهای آماری از اشتغال ایجادشده نهماهه اول سال ۱۳۹۶ نشان میدهد که بخشهای صنعتی در صنایع خرد که در حاشیه روستاها شکل گرفتهاند، مثل صنایع تبدیلی و بستهبندی، توانستهاند بخش اعظمی از اشتغال پایدار را به خود اختصاص بدهند.
وزیر کار و رفاه اجتماعی افزود: براساس نتایج این جلسه قرار شده آئیننامهها بهنحوی اصلاح شود که بخشهای تولیدی و اشتغالزا که در حوزههای صنعتی و روستایی همپوشانی دارند، بدون محدودیتهای اداری، سریعاً به مرحله بهرهبرداری عملیاتی برسند.
تلفن واحد پشتیبانی و فروش: 7000 15 35 011 داخلی 3
همراه (مدیر فروش) : 2208 666 0911
مازندران بابل چهار راه نواب صفوی روبروی اشرفی 16 جنب گل و بلبل
تلفن و فکس: 7000 15 35 011