مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: در راستای اجرای طرح امید اجتماعی در استان بوشهر ۲۹۰۲ نفر از روستائیان و مددجویان کمیته امداد آموزشهای مهارتی در عرصه توسعه اشتغالزایی
فرا گرفتند.
عبدالرسول کازرونی صبح امروز در نشست با مربیان آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با بیان اینکه مهارتافزایی نقش مهمی در اجرای طرحهای اشتغالزایی دارد اظهار داشت: طرحهای مهارتافزایی بر اساس ظرفیتهای روستاها و شهرهای استان بوشهر برای ایجاد اشتغال در استان بوشهر اجراء شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح امید اجتماعی و نقش آن در توانمند سازی زنان روستایی استان بوشهر خاطر نشان کرد: برای توانمند سازی روستائیان طرح امید اجتماعی تفاهم نامه سه جانبه بین دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و آموزش فنی و حرفهای منعقد شد که در نهایت در سال ۹۵ منجر به توانمندسازی زنان روستائی شد.
کازرونی در خصوص تفاهم نامه همکاری با منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز گفت: در راستای تفاهم نامه همکاری با منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در سال ۹۵ تعداد ۳ هزار نفر طی ۲۱۴ دوره در ۹ شهرستان استان بوشهر و ۱۴ مرکز آموزشی ،مهارت لازم را کسب کردند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر از انعقاد تفامنامه آموزشی با نیروگاه اتمی بوشهر خبرداد و تصریح کرد: درراستای انعقاد تفاهم نامه آموزشی با نیروگاه اتمی بوشهر در سال ۹۵ تعداد ۳۶۰ نفر در مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستانهای بوشهر،دشتی و دشتستان طی ۲۸ دوره آموزشی مهارتهای لازم را برای تامین نیاز نیروگاه اتمی در فاز جدید کسب کردند.
وی خاطرنشان کرد: در پایان دوره آموزشی گواهینامه مهارتی مشترک از سوی آموزش فنی و حرفهای و نیروگاه اتمی برای مهارت دیدگان صادر میشود تا در صورت نیاز نیروگاه به نیروی کار آموزش دیده این مهارت آموزان در اولویت کاری قرار بگیرند.
کازرونی از توسعه آموزشهای مهارتی در بین اقشار مختلف جامعه با نگاه به توانمندسازی و ارتقاء مهارتی اقشار مختلف خبر داد و گفت: در این راستا تفاهم نامههای همکاری با دستگاهها، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی، نهاد و سایر ادارات استان بوشهرمنعقد شده است.
وی با بیان اینکه با تعامل سازنده با دیگر دستگاههای اجرایی همگام با شعار سال « اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال» بر اساس نیاز بازار کار دورههای مهارتی مورد نیاز را از شرکای آموزشی خود احصاء کرده و در راستای توانمندسازی مهارت آموزان بکار میگیریم اضافه کرد: بر اساس تقاضای صندوق کارآفرینی امید استان امسال دورههای آموزشی بازار یابی و برندسازی را برای متقاضیان این صندوق برگزار خواهیم کرد تا در راهاندازی کسب و کارهای نوین و اعطای تهسیلات به مهارت آموختگان از طرف صندوق تعامل بیشتری صورت گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر افزود: با توانمند سازی یکهزار و ۸۱۳ نفر از مددجویان کمیته امداد در روستاها و کانونهای عشایر و شعب شهری استان گامی اساسی برای اشتغال مددجویان برداشته شده که تقریبا ۶۰ درصد از این افراد با اعطای تهسیلات از سوی کمیته امداد به مشاغل خرد پرداختهاند.
وی با اشاره به توانمندسازی روستائیان و عشایر و ارتقاء مهارت آنان گفت: آموزشهای مهارتی در قالب ۲۲۵ دوره آموزشی و با تنوع ۱۰۲ حرفه در ۵۴ مکان روستایی و عشایری و ۲۰ مکان سیار شهری در سطح استان برگزار شد.
کازرونی با اشاره به آغاز ثبت نام هجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت از ۱۵ فروردین تا ۲۳ تیر ماه اظهار کرد: ایجاد بستر مناسب برای ارتقاء مهارتهای حرفهای تا سطح مهارتهای جهانی و شناسایی کمبودها در آموزشهای فنی و حرفهای و برنامه ریزی برای رفع آنها ،شناسایی کمبودهای آموزشی مهارت،ارتقاء سطح استانداردهای آموزش مهارت در کشور،ایجاد انگیزه در جوانان برای کسب مهارت و فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم بین جوانان کشوراز جمله اهداف برگزاری این مسابقات در سطح کشور است.
تلفن واحد پشتیبانی و فروش: 7000 15 35 011 داخلی 3
همراه (مدیر فروش) : 2208 666 0911
مازندران بابل چهار راه نواب صفوی روبروی اشرفی 16 جنب گل و بلبل
تلفن و فکس: 7000 15 35 011