صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در واقع دستاورد قانون نظام جامع رفاه تامین اجتماعی است و این قانون بزرگترین قوانین تاسیسی کشور پس از پیروزی انقلاب بوده است که اهداف والای انقلاب اسلامی در گسترش دستاوردهای ملی را دنبال میکند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان دستاورد قانون نظام جامع رفاه تامین اجتماعی است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تاکید کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در واقع دستاورد قانون نظام جامع رفاه تامین اجتماعی است و این قانون بزرگترین قوانین تاسیسی کشور پس از پیروزی انقلاب بوده است که اهداف والای انقلاب اسلامی در گسترش دستاوردهای ملی را دنبال میکند.
محمدرضا رستمی در مراسم معارفه مدیرعامل جدید صندوق گزارشی از عملکرد شش ساله خود در این حوزه ارائه کرد و گفت: سه هزار کارگزاری در کشور داشتیم که نامنظم بودند و طی طرحهای ساماندهی هزار کارگزار را حذف کردیم.
وی افزود: با کمیته امداد نیز مشکلاتی داشتیم زیرا کمیته امداد از دولت بودجه میگیرد و این امر گاهی با تاخیر اتفاق میافتاد. بنابراین کمیته امداد نمیتوانست حق بیمه را به موقع پرداخت کند که در نهایت با کمیته امداد به تفاهمهایی رسیدم و در حال دریافت مبالغی از آنها هستیم و طی هفتههای آینده تفاهمنامه اجرایی میشود و مشکل کمیته امداد در این زمینه رفع خواهد شد.
مدیرعامل سابق صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: شرکتهای بیمه تجاری، شامل زیرساخت آیتی و منابع انسانی هستند و در تمام حوزههایی که کار کردم تماما مرتبط با نیرهای انسانی بوده است و اصلاحاتی را در این حوزه انجام دادهایم.
رستمی ادامه داد: دراین حوزه عملکرد ملموس است و سعی کردم از افرادی استفاده کنم که در حوزه بیمه دانش تخصصی داشته باشند و کسانی را به کار بگیرم که مجموعه را به پیش ببرند و امیدوارم این کار را انجام داده باشم.
وی ادامه داد: در بحث آیتی مشکلات اساسی داشتیم. در حقیقت زیرساختهای آیتی وجود نداشت و آمارهایی که میخواستیم باید از چند مرحله جمعآوری، بنابراین طرح جامع آیتی ایجاد شد و نرمافزار به پایان رسید. در حقیقت در بخش سختافزاری تمام کارهای شبکه را انجام دادم و در هفتههای آتی راهاندازی میشود.
مدیرعامل سابق صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه در حال حاضر یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر روستایی بیمه شده داریم، اظهار داشت: رشد ۶۰ درصدی بیمهشدگان در دولت تدبیر و امید و ۴۰ درصدی در مدیریت بنده اتفاق افتاد. همچنین مستمری بازماندگان، بازنشتگان و از کارافتادگان پیش از موعد را نیز در این دوره داشتیم و امروز نیز حدود ۵۰ هزار مستمری بگیر داریم.
رستمی اضافه کرد: صندوق یک صندوق حمایتی و صرفا اقتصادی اجتماعی نیست تفاوت این صندوق روستاییان و عشایر با صندوقهای دیگر این است که کلا ده درصد حق بیمه را پرداخت میکند که امیدواریم در سنوات آتی این حمایتها بیشتر شود. همچنین در این دوره میانگین سطح درآمدی را افزایش دادیم و از شش به ۶.۶ رساندیم یعنی کشاورزان را با ارقام بیمهای بالاتری بیمه کردیم که این امر منجر شد تا منابع مالی ورودی به صندوق تقویت شود.
وی تاکید کرد: در اجرای قوانین و مقرارت نیز بازنشستگی بیش از موعد داشتیم و این قانون به درستی اجرا و اصلاح شد. همچنین سعی کردیم همکاری بین حوزههای قانونگذار اتفاق بیفتد که این امر محقق شد و در دل قانون نیز سقف سنی گنجاندیم که از این به بعد افراد بالای پنجاه سال نمیتوانند به صندوق بپیوندند و میانگین سنی به ۴۳ سال رسید و این روند نیز در حال کاهش است.
مدیرعامل سابق صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به عضویت در ایسا (سازمان بین المللی صندوقهای تامین اجتماعی) و سرمایهگذاری در پروژه اطلس مال خبر داد و تصریح کرد: در حوزه سرمایهگذاری ۹ هزار میلیارد مانده سرمایهگذاری داریم که اگر تفاهم اطلس مال انجام شود حدود ۹۵۰۰ میلیارد تومان خواهد شد. همچنین پروژهای در تهرانپارس داریم که قول دادم در سال ۹۷ آن را جمع بندی کنم.
در ادامه این برنامه، محمدرضا واعظ مهدوی مدیرعامل جدید این صندوق نیز خاطرنشان کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در واقع دستاورد قانون نظام جامع رفاه تامین اجتماعی است و این قانون بزرگترین قوانین تاسیسی کشور پس از پیروزی انقلاب بوده است که اهداف والای انقلاب اسلامی در گسترش دستاوردهای ملی را دنبال میکند.
وی ادامه داد: مهم است کاری کنیم که ثمرات رشد در کشور به همه گروهها برسد و حتی در قرآن نیز ذکر شده است که بهرهمندی از نعمتها را برای همه انسانها قرار دادیم و نظامات اجتماعی باید بهرهمندی اجتماعی را ایجاد کند و وظیفه این صندوق این است که قشر روستایی را از حداقلهایی بهرهمند کند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اضافه کرد: در شهرها هزینه میشود اما برای روستاییان هزینههایی صورت نمیگیرد در حالی که حق روستاییان است و باید سعی کنیم تا حقشان را به آنها برسانیم و کاری کنیم که ماندن در روستا به صرفه باشد، زیرا اگر ماندن در روستا صرف نداشته باشد با مهاجرت و حاشیهنشینی مواجه خواهیم شد که هزینههای زیادی را در پی خواهد داشت.
واعظ مهدوی یادآور شد: خواهش من از اصحاب رسانه این است که باید کاری کنیم به توقعات دامن زده نشود و کاری کنیم از کف، بسته پایه را در کشور طراحی کنیم تا همه افراد برخوردار باشند و سطوح بالاتر را به صورت لایههای تکمیلی تحقق بخشیم در حقیقت سعی کنیم پایه رفاه اجتماعی را برای همه در کشور به وجود آوریم.
وی با بیان اینکه روستاییان گروه خاموشی هستند و ما باید مدافع آنها باشیم، ابراز داشت: با رفاه را برای این افراد در پایه گستر ش دهیم تا بتوانیم بر نابرابریها در جامعه غلبه کنیم و دراین مسیر موفق باشیم.
در ادامه مراسم، پوراصغری معاون سازمان برنامه و بودجه نیز بیان کرد: درخصوص نظام تامین اجتماعی مهمترین موضوعی که در اصل کار خود قرار دادیم نظام چند لایهای تامین اجتماعی بود که با حمایتهای وزیر کار و کوشش همه افراد در نظام تامین اجتماعی سبب شد تا آییننامهای برای این موضوع تعیین شود.
وی تاکید کرد: در این آییننامه ضمن اینکه لایحه حمایتی را جدا کردیم بخشی جدیدی را در بخش بیمهای به عنوان اهداف نظام تامین اجتماعی به عنوان پوشش فراگیر تعریف شد که پوشش فراگیر نقش صندوق بیمه روستاییان و عشایر به عنوان عامل و صندوق مربوطه برای این موضوع لحاظ شده بود که بتوانیم از پتانسیلهایی که در این صندوق برای گسترش پوشش بیمه اجتماعی برای اقشار مختلف بود، استفاده کنیم.
معاون رئیس سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در آینده باید نقش بسیار مهمیتری را ایفا کند و نقش آن تکمیل پوشش بیمه اجتماعی آحاد مردم خواهد بود که در این زمینه با ساختارهای ایجاد شده در این صندوق میتواند دستمایه اقدامات آتی قرار بگیرد که امیدواریم دغدغه موضوعات ساختاری نداشته باشیم.
پوراصغری با بیان اینکه این صندوق در مقابل صندوقهای دیگر جوان محسوب میشود و هنوز به مرحله پرداخت مسمتری نرسیده است، عنوان کرد: اقداماتی که برای سرمایهگذاری و حفظ ارزش وجوه انجام شده است میتواند در آینده تضمینی بر اجرای پرداخت مستمریها باشد و از حمایتهای دولت نیز برخوردار است و در این زمینه تلاش وافری داشتیم که نقش تامین منابع را برای این صندوق از منابع عمومی فراهم کنیم و به این بسنده نکنیم که صندوق جوان است و هزینه ندارد.
منبع: ایلنا
تلفن واحد پشتیبانی و فروش: 7000 15 35 011 داخلی 3
همراه (مدیر فروش) : 2208 666 0911
مازندران بابل چهار راه نواب صفوی روبروی اشرفی 16 جنب گل و بلبل
تلفن و فکس: 7000 15 35 011