معرفی رایگان روستا راهکار مدیریت روستا

شورای زکات در ۱۵ هزار روستا راه اندازی می شود

3 خرداد 1396
زکات

مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی (ره)، راه اندازی شورای زکات در روستاهای کشور را یکی از راهکارهای افزایش
جذب زکات دانست و گفت: امسال این طرح در ۱۵ هزار روستا اجرا می شود.
نجفعلی انتظاری در جمع خبرنگاران افزود: در این شوراها که متشکل از معتمدان هر روستاست، ظرفیت های هر منطقه در حوزه زکات شناسایی و متناسب با آن در خصوص جذب درآمد و اختصاص آن به حوزه های مورد نظر تصمیم گیری می شود.
وی همچنین از پیش بینی و هدفگذاری سال جاری برای جمع آوری بیش از سه هزار میلیارد ریال زکات تا پایان امسال در کشور خبر داد.
وی ادامه داد: براساس برنامه ریزی های انجام گرفته زکات فطریه امسال به یکهزار میلیارد ریال می رسد.
انتظاری، میزان زکات جمع آوری شده سال گذشته را ۲ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۶۶ درصد این درآمدها در راستای رفع نیاز مستمندان اختصاص یافته و مابقی آن نیز صرف اجرای پروژه های عمرانی و طرح های عام المنفعه شد.
مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد همچنین از فعالیت ۳۵۲ روحانی در امر تبلیغ زکات کشور خبر داد و گفت: همچنین در ایام مختلف سال از جمله ماه مبارک رمضان روحانیونی از نهادهای دیگر از جمله تبلیغات اسلامی ما را در ترویج و تعمیق فرهنگ پرداخت زکات یاری می دهند.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳۶ میلیارد ریال زکات فطریه در کشور جمع آوری شد.
به گفته انتظاری، تصمیم شورای زکات کشور در خصوص جمع آوری زکات فطریه امسال بر این است که جمع آوری زکات ۵۰ درصد جمعیت هر استان را دبیرخانه این شورا مدیریت کند و نیمی دیگر به نهادهای خیریه معتبر محول شود.
مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد با تاکید بر امر فرهنگسازی در حوزه زکات، افزود: فعالان حوزه زکات با تقویت روابط و هم افزایی بین دستگاهی می توانند نقش مهمی در جذب بیش از پیش درآمدهای زکات ایفا کنند.
انتظاری تصریح کرد: بهترین اقدام در حوزه فرهنگسازی امر زکات این است که درآمدهای حاصل از آن به اموری اختصاص داده شود که عینیت بیشتری دارد.
مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف ارزیابی فعالیتها و تبیین سیاست های این نهاد در حوزه زکات به شهرکرد سفر کرده است.
زکات از دستورات دین اسلام و یکی از فروع دین است که بر ۹ چیز «گندم» و «جو» و «خرما» و «کشمش» و «طلا» و «نقره» و «گوسفند» و «گاو» و «شتر » واجب است.

  • 3 خرداد 1396
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |

پشتیبانی و فروش

تلفن واحد پشتیبانی و فروش: 7000 15 35 011  داخلی 3 
همراه (مدیر فروش) : 2208 666 0911   

آدرس

مازندران بابل چهار راه نواب صفوی روبروی اشرفی 16 جنب گل و بلبل
تلفن و فکس: 7000 15 35 011