معرفی رایگان روستا راهکار مدیریت روستا

شهرک دامداری توسط بخش خصوصی در ورزقان ایجاد شود

19 مهر 1396
شهرک دامداری

فرماندار ورزقان ایجاد شهرک دامداری توسط بخش خصوصی را از جمله نیازهای شهرستان عنوان کرد و گفت: به جهت اینکه بخشی از مردم شهر ورزقان به شغل دامداری مشغول هستند نیاز است توسط این افراد و دامداران روستا‌های اطراف شهرک دامداری ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورزقان، حسن یحیوی صبح امروز در جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان ورزقان اظهار کرد: با توجه به سکونت نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت شهرستان در مناطق روستایی باید توجه ویژه‌ای به بخش کشاورزی شهرستان صورت گیرد و در کنار توجه به بخش‌های معدن، صنعت و گردشگری باید توجه ویژه‌ای به بخش کشاورزی در زمینه‌‌های اصلاح الگوی کشت، توسعه باغات و کشت محصولات دارای توجیه اقتصادی صورت گیرد.

وی افزود: سیاست‌های دولت مبنی بر توجه ویژه به مناطق محروم و اختصاص تسهیلات اشتغال‌زایی کم‌بهره به این مناطق است که باید حداکثر استفاده را از این امکان دولت در شهرستان فراهم آورد.

یحیوی بیان کرد: در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده، جهاد کشاورزی همچون گذشته نسبت به خدمت رسانی به بهره‌برداران بخش کشاورزی در راستای اشتغالزایی مولد و توسعه پایدار کشاورزی گام بردارد.

فرماندار ورزقان ابراز داشت: کارگروه توسعه بخش کشاورزی می‌تواند با تصویب طرح‌های مناسب نقش بسزایی در بهره‌وری و افزایش تولید و مهم‌تر از همه اشتغال‌زایی داشته باشد.

وی با بیان اینکه اجرای کامل طرح توسعه کشاورزی در این شهرستان موجب تقویت بیش از پیش حوزه کشاورزی و حل مشکل بیکاری می‌شود، خاطرنشان کرد: توسعه مشاغل کشاورزی از اولویت‌های دولت است و مسئولان محلی باید برنامه‌های خود را در این راستا اجرا کنند.

فرماندار ورزقان در پایان ایجاد شهرک دامداری توسط بخش خصوصی را از جمله نیازهای شهرستان عنوان کرد و افزود: به جهت اینکه بخشی از مردم شهر ورزقان به شغل دامداری مشغول هستند نیاز است توسط این افراد و دامداران روستا‌های اطراف شهرک دامداری ایجاد شود.

صادق میکائیلی بخشدار مرکزی شهرستان ورزقان نیز در این جلسه اصلاح‌ الگوهای کشت با توجه به کشت سنتی محصولات کشاورزی و عدم به‌صرفه بودن آن‌ها را خواستار شد و اظهار داشت: جهاد کشاورزی شهرستان باید با مطالعات لازم اقدام به ترویج کشت محصولاتی کنند که توجیه اقتصاد و سودآوری برای کشاورزان منطقه دارند.

 

دامداری

شهرک دامداری

منبع: خبرگزاری تسنیم

www.tasnimnews.com

  • 19 مهر 1396
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |

پشتیبانی و فروش

تلفن واحد پشتیبانی و فروش: 7000 15 35 011  داخلی 3 
همراه (مدیر فروش) : 2208 666 0911   

آدرس

مازندران بابل چهار راه نواب صفوی روبروی اشرفی 16 جنب گل و بلبل
تلفن و فکس: 7000 15 35 011